Det finns många olika orsaker till att kvinnor drabbas utav illaluktande flytningar. Det behöver som tur är inte alltid betyda att man har drabbats utav en infektion eller sjukdom, utan det kan vara så enkelt som att det bara är pH-värdet som behöver lite hjälp på traven för att nå ett bra värde. De allra flesta kvinnor har flytningar, även redan innan puberteten. Mängd, färg, lukt och konsistens kan variera en hel del, vilket vanligtvis är i sin ordning. Flytningar skyddar till och med mot infektioner och är därmed faktiskt något som bara är bra. Så länge de inte kommer utav något problem, förstås.

Det finns en del infektioner som man måste söka vård för. Ibland till och med akut. Om du däremot enbart har illaluktande flytningar kan det bero på Bakteriell Vaginos, klamydia, gonorré eller svampinfektion, t.ex. Om du misstänker att du har någon utav dessa infektioner är det viktigt att du tar det på största allvar och uppsöker en gynekolog eller läkare för att få en behandling. Illaluktande flytningar har tyvärr inte goda egenskaper. Ibland är det däremot så att det inte alls är någon fara, och att dina flytningar bara har förändrat på grund utav obalans efter mens eller samlag. Detta är något som är mycket vanligt.

Handla läkemedel på fysiska apotek eller över internet!

Det finns flera olika läkemedel att handla på apotek eller internet. Det finns både läkemedel till för att stabilisera balans och värden och läkemedel som du kan ta om du har fått en svampinfektion eller klåda. För svampinfektioner är det till och med så bra att du kan köpa ett test på apoteket som du kan ta själv hemma. På så sätt kan du få bukt på dina illaluktande flytningar, orsakade utav just denna typ utav infektion, helt på egen hand. Faktiskt hur smidigt som helst. Detta går även att införskaffa via internet. Beträffande illaluktande flytningar på grund utav obalans är Lactal Balans ett läkemedel som ofta rekommenderas. Detta läkemedel skall återställa pH-värdet i underlivet, vilket kan göra att dina flytningar och värden återgår till det normala. Även Lactal Balans går att handla på internet, och det finns både vagitorier och gel att välja bland. Det positiva med Lactal Balans är att man kan behnalda sig själv med det även om man är gravid – en mycket positiv egenskap att ha kännedom om.

Att kunna införskaffa sina läkemedel själv, och dessutom på internet är otroligt bekvämt. En del tycker att det är obehagligt eller pinsamt att handla intima läkemedel över disk, framförallt om man befinner sig i tonåren. En del tycker till och med att det är jobbigt att handla tamponger. Det är vanligare att man tror, och för det flesta finns det roligare saker än att öppet behöva visa att man kanske har problem med illaluktande flytningar. Det finns däremot ingen som helst anledning att skämmas. Det är aldrig självförvållat, och det finns ingen som tycker att det är kul att känna sig ofräsch eller oren.

Illaluktande flytningar bör tas på största allvar
Tagged on:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *